Så fungerar det

Vi gör det enkelt för dig!

1. Välj ett förråd och skicka förfrågan

Ni hittar de olika förråden under Våra förråd. Välj ett som ni tror passar era behov och klicka på intresseanmälan. Där fyller ni i era kontaktuppgifter, storleken på förråd, tidpunkt när ni önskar hyra och sedan klickar på skicka. Inom kort kommer vi ta kontakt med er för vidare diskussion och boka möte i vår anläggning.

2. Boka ditt förråd

På plats i vår anläggning så tittar vi på utrymmet ni är intresserad av. Vi upprättar ett hyresavtal och bokar förrådet till det datumet ni vill flytta in. Vi går igenom hur det fungerar med villkor, betalning, in och utlastning, säkerhet, försäkringar och öppettider. Ni får en individuell kod in till anläggningen som aktiveras från datumet ni hyr ifrån.

3. Packa dina saker

Packa dina saker som du vill fylla förrådet med. Skövde Lagerhotell har emballage, packlådor och hänglås i olika storlekar som man kan köper förmånligt (endast Swish).

4. Flytta in

Dagen ni får tillträde till ert förråd börjar även koden fungera till anläggningen. Vi lånar även ut släpkärra till våra kunder. Släpkärran måste bokas i förväg via hemsida eller telefon.

Koden knappas in vid grinden för att komma in på området och sedan till porten för att komma in i byggnaden. Innanför porten finns pirror och kärror man kan låna för att förflytta saker till ert förrådsutrymme. Det är förbjudet att köra in i anläggningen med bil eller släpkärra. Ljuset i lokalen tänds av rörelsedetektorer och släcks automatiskt. Skulle ljuset släckas, gå ut i korridoren så tänds det igen.